Тъй като на Facebook изтриете страница

Социални мрежи – това е една чудесна възможност да общувате с хора от цял свят онлайн. Така много хора ще намерят своите съдби, завод полезни контакти, не се губят стари познати. Обаче далеч не всеки използва предварително създаден профил в интернет, и тогава локално може да стане на следния въпрос: как в Facebook изтриете страница? Може би, животът ви коренно се е променило и, за да преразгледа всички свои запознанства. За решаване на тази ситуация ще можете да, след като извърши определени действия. По-подробна информация за това по-долу.

Тъй като на Facebook изтриете страница

За да може напълно да премахне своята страница в Facebook, ще трябва не просто да деактивирате акаунта си в сайта (изтриване на данни с възможност за възстановяване), а изтрие завинаги. Още ще ви трябва премахнете инсталираните приложения на социалната мрежа в други девайсах (например, смартфони, таблети). Тези действия ще ви дадат възможност безопасно и премахване на абсолютно всички свои данни и снимката от социалната мрежа. Как се прави това, вижте подробни инструкции, които са описани по-долу.

Завинаги да се размине с Facebook

За да разберете, как в Facebook изтриете страница завинаги, възползвайте се от изложените по-долу инструкции стъпка по стъпка действията. Този алгоритъм ще изтрие личен профил без възможност за възстановяване на всички данни. С това ще изчезнат напълно всички снимки, контакти, коментари, оставени от някъде.

Изтриване на страница в Facebook завинаги

  1. Отворете веднага профил отстраняване на сайта на «Фейсбука»: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account.
  2. Тук ще видите прозорец, наречен «Изтрий» моят профил». Веднага проинформируют за това, че заедно с стиранием вашия профил, вие вече не можете да получите никаква информация от сайта, както и възстановяване на всички данни.
  3. Приемането на окончателното решение, жмите бутона «Изтрий» моят профил».
  4. Ще се появи прозорец с изискванията въведете паролата, под който сте влизали в профил и код на предложените от картинката.
  5. Като изпълните горните стъпки, не натискате никакви бутони, например, «Сподели». В продължение на 14 дни в подкрепа на «Фейсбук» ще изтрие завинаги от профила си.

Изтриване на акаунт от телефона

Премахване на личен профил в социалната мрежа може би с помощта на смартфон. За това е необходимо, за програма «Фейсбук» е инсталиран на телефона. Може да изтриете всички данни завинаги при вас и ще се провали, но вие да бъдете на първо място, дори само за да деактивирате страница. Това ще ви даде допълнителен начин за бързо скриване на цялата информация за себе си. И така, как в Facebook изтриване на страницата си с помощта на телефон:

Премахване на акаунт на Facebook с телефона

  1. Отворете програмата «Фейсбук» на смартфон.
  2. Долу в дясно ще видите три хоризонтални ивици, кликнете върху тях и влезе в малка меню.
  3. Тук по-долу изберете «Настройки» и след това «Настройки на профила».
  4. В отворилия се прозорец изберете «Сигурност».
  5. Най-отдолу ще видите ред с наречена «Акаунт», щракнете върху нея и профил се деактивира.

Като затворите страницата в Facebook

Като алтернативен вариант е напълно да не изтрие профила, просто прикриване на достъп до своите данни само за потребители, с които да не искат да общуват. За тази цел трябва да се направят някои промени в настройките за поверителност. Този въпрос не е необичайно за разработчиците на сайта Facebook, така че внимателно работили на тази позиция. И така, запознайте се по-нататък с инструкции стъпка по стъпка, като в Facebook не изтриете страница, а просто да го затворите:

Като затворите страницата в Facebook

  1. В горния десен ъгъл на сайта, кликнете върху малък триъгълник, и ще се появи меню, тук изберете «Настройки».
  2. Жмите в секцията «Поверителност». Тук прочетете за елементите на всички въпроси и промени към тях настройки. Например, надпис «публичен» означава, че личен профил е на разположение на всички потребители на Facebook. Променете статуса на «Само аз» и вашите данни няма да види никой друг. По този начин вие отключаете своя профил от мрежата, но всички ваши данни се съхраняват (просто никой не го вижда) и веднага се възобновява, след като се върнете на статут. Единственото нещо, ще остане обща информация за вас: име, принадлежност към пол, място на работа, обучение.

Видео-как да се премахнете от Facebook

Ако горните инструкции са останали за вас в някои моменти неразбираем или не сте намерили необходимата допълнителна информация, прегледайте видеоинструкцию. Тук можете ясно да видите как в Facebook може да изтриете страница по няколко начина: пълно почистване на техните данни от мрежата или метод и деактивиране на временно спиране на профила.

Изтриване на акаунт

Деактивиране и изтриване на Facebook